Laden Evenementen

za 13 apr @ 18:00 23:45

Bring Your Own Vinyl

Van 11 t/m 14 april is Den Bosch hét epicentrum voor muziekliefhebbers. Met de eerste editie van Vinyl Ville klinken vier dagen lang authentieke vinylklanken door de straten van de stad. Van de binnenstad tot aan de Brabanthallen zullen op meer dan twintig locaties vinylgerelateerde evenementen plaatsvinden. En wij als World Skate Center doen uiteraard mee! 

Scoor je nieuwe platen tijdens de Mega Record Fair in de Brabanthallen of in één van de vele recordshops in de binnenstad en grijp je kans, want op zaterdag 13 april ben JIJ de dj! Of je nu houdt van klassiekers, indie, punkrock, jazz of elektronische muziek, hier is je kans om jouw platen te delen met het publiek. We gaan volledig analoog dus MP3, Spotify en andere digitale onzin is strict verboden!

Voor wie?
Ben je een vinyl-liefhebber en verzamel je platen? Of ben je een beginnende dj die de kneepjes van het vak nog moet leren? Of ben je een volwaardige dj en stromen je gigs binnen? Het maakt niet uit, want iedereen is welkom tijdens de Bring Your Own Vinyl Night. Draai je al jaren platen, dat kan je helemaal los gaan op onze Technics. Heb je nog nooit een naald op een plaat gelegd? Dan helpen we je hier maar al te graag mee! Dus: Jullie zorgen voor de muziek, wij zorgen voor de techniek.

Inschrijven
Inschrijven kan op de dag zelf op locatie tussen 17.00-18.00 uur. Tijdslots worden ter plekke bepaald op basis van het aantal inschrijvingen. De eerste DJ start om 18:00. We hanteren de Trump mentaliteit: VOL = VOL. Kom je met een groep en wil je meerdere slots? Dan moeten we dit even overleggen ivm met drukte.

DJ set opnemen op cassette?
Daarnaast kunnen we je DJ set opnemen op ouderwetse cassette. Voor 5 euro sponsor je dan de Bring Your Own Vinylavond en krijg jij je DJ set op cassette (dubbelzijdig zelfs!) mee naar huis, voor je opa / oma of in je auto’tje. Laat dit minimaal 30 minuten voordat je begint weten (ivm klaarzetten techniek).

Join the ride, it’s time to shine 🙂

17.00 uur Aanvang + inschrijven
18.00 uur Start dj sessies

Gratis entree.