Laden Evenementen

09.12.2023 @ 16:00 23:30

DUBBING IS A MUST

Guiding Ark proudly presents:

— Dubbing Is A Must #2 —

Dubbing Is A Must is terug van weggeweest. Dubbing is a Must is is geïnspireerd op de traditionele reggae soundsystem evenementen uit Jamaica. Verwacht grote zelfgemaakte speakerboxen, vinyl en platenspelers, live mc’s, instrumentalisten en een hele dosis positieve vibes met een concious message. Reggae, ska, dub van de jaren 60 tot en met nieuwe producties van dit jaar, je zult het allemaal voorbij horen komen. Dit evenement is voor jong en oud! Iedereen is welkom om samen te komen en te dansen. Who feels it knows it!

Voor deze editie nodigen de bossche residents Guiding Ark Soundsystem niemand minder uit dan een andere bossch soundsystem: Pacha Mama Soundsystem.

Pacha Mama Soundsystem is geen onbekende in de (bossche) soundsystem scene. Nadat zij in 2011 zijn begonnen met het bouwen van hun soundsystem hebben ze jarenlang een maandelijks evenement genaamd ”Rewind’ gehost. Verder organiseerde ze onder andere Dub Smederij (in Tilburg) met grote namen zoals Kibir La Amlak, Black Board Jungle en Channel One. De laatste tijd zitten ze veel in de studio met een grote focus op eigen producties. Hier hebben ze onder andere gewerkt met de Jamaicaanse legend Earl 16 en, ook niet onbekend in Den Bosch, Strawl.

Beide soundsysems hebben al meer dan een jaar niet gespeeld dus ze staan te popelen om weer wat te laten horen!

INFO
📅 9 December
🎵 Roots / Reggae / Dub
🎫 €7 before 20:00 – €10 after
📍 World Skate Center, Den Bosch
🔊 Both sounds will play with 4 scoops each

Come in peace and with love.
Mark the date and run come dance! 💃🏻🕺🏿

Minder weergeven