Laden Evenementen

24.11.2023 @ 19:30 23:59

Jamkade XL

24 november is het tijd voor de eerste editie van Jamkade. Een avond vol met muziek gespeeld door lokale muzikanten. Zie het als een chaos jam, maar dan met muzikanten. Het is de eerste editie en daarom pakken we meteen uit met twee waanzinnige live acts die je absoluut niet wilt missen, vandaar Jamkade XL.

Om de avond op gang te laten komen beginnen we met een open jamsessie. Daarna zullen lokale hip hop-legends Weezel & Saus [@weezel.sb & @gigasaus] ons trakteren op hun raps van Bossche bodem. Niet veel later maken we ons klaar voor Wilson. A [@wilson.a.band] met hun mengelmoes van vurige postpunk en ruige gitaren. We sluiten de avond af met nog een open jamsessie.

Over Jamkade
Sinds mei 2022 organiseert Jamkade iedere twee weken een jamsessie. Wat begon met een samenkomst van 5 gelijkgestemde muzikanten is inmiddels doorgegroeid naar een community waar muzikale ontmoeting, ontdekking en ontwikkeling centraal staan. Met jamsessies, workshops en diverse podia wil Jamkade bijdragen aan de ontwikkeling van de Bossche muziekscene.

Vanaf 24 november zullen de tweewekelijkse jamsessies georganiseerd worden bij het World Skate Center. Zie voor meer info en data van jamsessies de website: www

Gratis entree