Laden Evenementen

19.11.2022 @ 13:00 20.11.2022 @ 20:00

NK Street Skateboarden

Guess what!? Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt het NK Street Skateboarden bij ons plaats! De beste rijders van Nederland reizen af naar het zuiden om te strijden voor de titel ‘beste skater van Nederland’ en voor een mooie prijzenpot van 9.000 euro. Op zaterdag verzorgen wij een open training voor de wedstrijdrijders dat aangevuld wordt met een tof programma aan muziek, workshops, kunst en heel veel gezelligheid! De kwalificaties en de finales (op zondag) zijn gratis toegankelijk voor het publiek en ook live te volgen via een livestream op de website van NK Skateboarden. Houd onze website en onze socials in de gaten. Zet deze maar met hoofdletters in je agenda, want hier wil je bij zijn!

Partners & sponsors
Dit evenement wordt georganiseerd door SFN en WSC en mede mogelijk gemaakt door Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Brabant Sport, Spookrider, SkateOn, Nine Yards, Skatestore en Thunder & Bold.

Let op: Streetpark is dit weekend ALLEEN open voor de wedstrijdrijders. Kiddy en bowl zijn wel gewoon open voor iedereen.

Gratis entree 🙂