Laden Evenementen

vr 12 apr @ 16:00 23:45

Skatecafé Vinyl Sessions

Vinyl, vinyl en nog meer vinyl!

Skatecafé Sound Sessions is een terugkerende dj-avond die een ode brengt aan de subculturen van skateboarden en muziek. Verwacht een eclectische VINYL ONLY mix van punkrock tot reaggae, van alternatieve beats tot funk en hip-hop en elektronische tunes. In het kader van Vinyl Ville pakken we dit jaar extra uit en hebben we onze resident dj’s uitgenodigd voor een back2back2back sessie. We beginnen al lekker vroeg, dus kom gezellig langs en drink een biertje met ons mee.

Vinyl Ville
Van 11 t/m 14 april is Den Bosch hét epicentrum voor muziekliefhebbers. Met de eerste editie van Vinyl Ville klinken vier dagen lang authentieke vinylklanken door de straten van de stad. Lokale platenwinkels, horecagelegenheden, retailers, culturele instellingen en ’s werelds grootste platenbeurs slaan de handen ineen om muziekliefhebbers een weekend vol vinyl plezier te bieden.

Lokale platenwinkels, horecagelegenheden, retailers, culturele instellingen en ’s werelds grootste platenbeurs (Mega Record Fair) slaan de handen ineen om muziekliefhebbers een weekend vol vinyl plezier te bieden. Een unieke happening voor de ware vinylliefhebber, muziekfanaten in het algemeen én voor Bosschenaren die houden van gezelligheid en sfeer in de stad. 

Entree GRATISSSS!