Laden Evenementen

22.09.2023 @ 15:00 23:30

Street Culture Collective meets Teenage Riot

creepin’ out underground

Wassup boys and girls!? Zet je schrap, want Street Culture Collective is terug! Als voorprogramma van Teenage Riot toveren we in samenwerking met SCC het buitenterrein van World Skate Center om tot een urban playground met straatcultuur als uitgangspunt. Met hiphop optredens, een breakdance battle, een graffiti jam, een streetmarket en een zeedruk workshop, waar je je eigen t-shirt kan drukken. Uiteraard zal er een hapje en een drankje aanwezig zijn. Een mooie kickoff van het nieuwe seizoen en een heerlijke  afsluiter van de zomer, die we graag met jou vieren! 

Street Culture Collective (SCC)
Street Culture Collective is een samenwerking tussen de urban partijen Dukebox, CypherHQ, Kings of Colors en World Skate Center. Street Culture Collective verbindt de urban scene van ‘s-Hertogenbosch en versterken elkaar op het gebied van programma en promotie. 

Teenage Riot
Teenage Riot is een internationale skateboard wedstrijd voor de skateboarders t/m 18 jaar. Het is de grootste wedstrijd van Europa en meer dan 14 landen zijn vertegenwoordigd. De wedstrijd vind plaats op zaterdag 23 & zondag 24 september. Check voor meer info https://worldskatecenter.com/agenda/teenage-riot/ 

Gratis entree