Huisregels World Skate Center*

Bij het betreden van World Skate Center gaat u akkoord met onze huisregels.
Het betreden van World Skate Center (alle faciliteiten) is geheel op eigen risico.
World Skate Center kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijke spullen, eveneens opgelopen letsel.
Bescherming is verplicht.
Consumptie is verplicht (drank/voedsel/entree)
Het nuttigen van zelf meegenomen consumpties is niet toegestaan (met uitzondeling van snacks en frisdrank).
Wij schenken geen alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.
Het barpersoneel van World Skate Center heeft altijd gelijk. Aanwijzingen van het personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden.
In de bar is skateboarden/steppen/inlinen etc niet toegestaan.
Samen houden we de bar/het skatecafé schoon en veilig; iedereen ruimt zijn/haar eigen spullen op, ook etensresten en drinkwaren.
Eten en drinken in het skatepark is niet toegestaan.
Jassen en tassen dienen netjes opgehangen te worden een de daarvoor aanwezige plekken. Mocht er geen plek meer zijn, neem deze mee naar een tafel of plek in het park en zorg dat het niet in de weg ligt.
Roken in World Skate Center is niet toegestaan. Gebruik hiervoor onze buitenruimte.
Het gebruik van (soft)drugs is ten strengste verboden, zowel binnen als buiten. Ook het draaien van jointjes e.d. is niet toegestaan.
Het betreden van de Vert ramp is alleen toegestaan wanneer u de jusite bescherming draagt (minimaal een helm en kniebeschermers).
In World Skate Center gaan we respectvol met elkaar om.
Houdt zowel op de baan als in het skatecafé rekening met elkaar. U bent hier niet alleen, dus geef elkaar de ruimte.
Het betreden van privéruimtes is niet toegestaan.
Diefstal wordt in World Skate Center niet getolereerd. Indien nodig schakelen wij de politie in, en treffen we gepaste maatregelen.
Houd onze nooddeuren vrij! Gebruik deze ook alleen bij nood.
Have FUN!

*Samen handhaven wij ons huisreglement. Bij overtreding van onze regels zullen wij, afhangend van de ernst van de overtreding, gepaste sancties treffen. Dit doen wij om uw (en onze) veiligheid en plezier te waarborgen. Dank u wel!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853