World Skate Center biedt ook stuntsteplessen voor beginners en “licht” gevorderden. Tijdens deze lessen zullen de deelnemers de grondbeginselen leren van het stuntsteppen. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar.

Er zal uiteraard genoeg aandacht zijn voor de tricks, maar ook zal er uitleg worden gegeven over de skatepark regels in het algemeen, de juiste bescherming en het onderhoud van je stuntstep. Al deze zaken zijn belangrijk om op een veilige en toffe manier je nieuwe sport te beoefenen.

Extra aandacht zal er zijn voor het rijden in World Skate Center zelf, welke lijnen je het beste kunt rijden en hoe je het park eigen maakt.

Op zondagen:
van 11:00 – 12:00 uur (beginners)
van 12:00 – 13:00 uur (gevorderd)

De lessen worden geven door Tim van Kleef, een van de zeer getalenteerde stepper!

De les kan los aan de bar afgerekend worden (12 euro), maar je kunt ook een strippenkaart kopen, dan betaal je 66 euro voor 6 lessen.

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar skateschool@worldskatecenter.com

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853