Het park
Ons indoor skatepark bestaat uit een houten street gedeelte met obstakels welke uitdaging bieden voor skaters van ieder niveau.

Kids corner
Untitled_Panorama1
De entree van de baan komt uit op de kids corner. Dit is het gedeelte van het park waar de beginners obstakels staan. Lage obstakels waar de beginnende skater veel op kan leren.

 

Street
street
Ons streetparcours is het gedeelte achter de blauwe palen over de volledige breedte van de skatehal. Dit gedeelte is voor de gevorderde skater gebouwd. Als bezoeker ben je natuurlijk vrij om hier gebruik van te maken, je bepaald dus ook zelf of je hier aan toe bent of niet. Beginnende skaters word aangeraden om eerst skatevaardigheid op te bouwen in de kids corner.

IMG_9318

Op het streetparcourse staan de obstakels op vaste plekken, het is dan ook niet toegestaan om onderdelen te verplaatsen.

Mini ramp
IMG_8448
WSC beschikt over een miniramp met een hoogte van 1,33 en 1,55 meter. De mini is te bereiken via de trap in de kidscorner. De radius is goed voor zowel vaart behouden als voor tricks. Voor de miniramp geld één persoon tegelijkertijd in de baan. Bij drukte wacht je netjes je beurt af, of je nu een beginnende of gevorderde skater bent.

Vert
vert
Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een uniek obstakel, namelijk de enige indoor vert ramp van Nederland! Onze vert is 4 meter hoog en 12 meter breed. Het ontwerp is in samenwerking met de Skateboard Federatie Nederland tot stand gekomen en heeft Europese wedstrijd formaten.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/worldska/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853